FAKTA

Brf Stallet bildades 2005 och består av 33 lägenheter samt 1 hyreslokal. Adresser är Skvadronsgatan 13, Östra Stallmästaregatan 1a-b och 3a-b. I vår nyrenoverade lokal på gaveln finns Slottsstadens mysigaste café Atrium med uteservering i trädgården på baksidan.

Fastigheten byggdes 1935. Fasaderna är tegelfunkis och omgärdas av grönskande förgårdsmark. Trapphusen har terazzogolv, gröna dörrar och gemensamma balkonger. Inne i lägenheterna finns många fina detaljer som fiskbensparkett, fönsterbänkar i kalksten, spegeldörrar och takrosetter.

Föreningen har två gemensamma takterrasser med kvällssol och utsikt över kvarteret.

I källaren intill tvättstugorna finns två barnvagnsförråd. Det finns två tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum och mangel. I källarna 1b, 3a-b finns det cykelförråd.

Varje lägenhet har ett källarförråd och ett vindsförråd.

I avgiften ingår bostadsrättstillägg på försäkringen hos Folksam. Fastigheten är försäkrad via Folksam.

Avgiften anpassas efter index, ca 2% ökning är standard, men avvikelser kan uppkomma. Detta är baserad på att kostnaden på löpande avgifter så som sophantering, städ och förvaltning ökar med tiden. Denna bestäms varje år, i oktober/november, i samband med ekonomimöte med vår ekonom.

Vi har ekonomisk och teknisk förvaltning hos Riksbyggen.

Föreningen har tecknat avtal med Telia och vi har dragit in fiber i hela huset.