Föreningsdag 28 april 2019

Söndagen 28 april kl 10.00 har vi vårens traditionsenliga föreningsdag!

Kära grannar!

Föreningsdagen närmar sig med stormsteg!

Vi börjar i vanlig ordning vid 10 och håller på till ungefär 13 då vi går upp på terassen i ettan och äter lunch och fikar tillsammans. För att de som lagar mat och bakar behöver kunna planera inköp o.s.v. hade det varit bra om de viste hur många som kom. Därför måste ni OSA senast 21/4. Om man inte kan vara med på själva föreningsdagen kan man höra av sig till erik@brfstallet.se och få en uppgift att göra i innan.

Erik kommer att sätta upp lappar på anslagstavlorna i vardera trapp med vad vi ska hinna med att göra för arbetsuppgifter under föreningsdagen. För er som varit med tidigare är det ungefär samma som innan med tillägget att cyklarna där ingen tagit bort den röda tejpen ska forslas bort.

Är det någon som vet redan nu att de vill koka soppa eller baka får de gärna OSA så snart som möjligt så att vi har det ur världen.

Ha en riktigt fin helg!
Styrelsen