Föreningsdag(månad) Mars

Vi har fått skjuta upp våra årliga föreningsdagar två gånger men i år kör vi en uppdaterad version och vi kommer att ha en föreningsmånad. Vi kommer att printa ut lappar med olika uppgifter man kan utföra, sen är det fritt fram för var och en att utföra dem och signera på lappen. Det är svårt under dessa omständigheter att samlas och lära känna varandra men vi hoppas på att kunna ha någon sorts samlingstillfälle senare i vår.

I varje trapp kommer att finna en städlista och materialet för städ kommer att finnas nere i barnvagnsförråden.

Vi kommer att kontakta Erikshjälpen för dem som vill skänka till dem och vi kommer även att ha en container som kommer först att nyttjas för att slänga skräp som ligger i våra allmänna utrymmen men också för oss boende. Vi återkommer med mer information.

Om ni har några funderingar får ni gärna höra av er till oss på styrelsen@brfstallet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *