Renovering av barnvagns- och cykelförråd

Tisdagen 26 mars påbörjas renoveringen av våra barnvagns- och cykelförråd i källaren. (de du når från baksidan, bredvid tvättstugorna!)

Måndag kväll 25/3 måste förråden vara helt tömda.

Under renoveringen ber vi er ställa ner barnvagnar i källaren eller ta med dem upp i lägenheten. Det är fortfarande inte tillåtet att förvara någonting i trapphusen. (Vi förstår att detta är osmidigt, men det är en mycket begränsad period så ha tålamod!) 

Renoveringen kommer pågå i ca två veckor. Ingen får gå in i utrymmena under den tiden. Golven ska flytspacklas och väggar samt tak repareras och målas. 

Vi meddelar när det är ok att ställa in saker igen! 

Förråden måste i första hand rymma husets barnvagnar. I mån av plats kan cyklar som används dagligen stå där. Cykelparkering hänvisar vi i första hand till utomhusparkeringen eller trapphusens källare. Leksaker och andra prylar ska förvaras i eget källarförråd. 

Om du har några frågor så bara hör av dig på styrelsen@brfstallet.se