Balkonger – påminnelse

Inför julfirande, glöggmys och nyårsfirande vill vi åter igen påminna er att begränsa antal personer som vistas på balkongerna. Läs nedan text av utredningen som gjordes på våra balkonger:

Bristerna i balkongernas skick innebär inte någon risk för ras vid normal användning. I samråd med entreprenören rekommenderar dock styrelsen att man i dagsläget inte är mer än fem personer samtidigt på balkongerna. Balkongerna på fastighetens södra sida, mot Östra Stallmästaregatan, är särskilt ansatta.

Tänk även på att inte ha allt för många tunga krukor eller dylik ute som kan begränsa antal personer som kan vistas ute på balkongerna. Styrelsen jobbar med att få igång balkongrenovering under 2022. Vi återkommer med mer information om renoveringen via mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *